Komentari gostiju

Alen Halilović

Alen-Halilovic   HNS  FCB

FC Barcelona B, HRA Nogometna reprezentacija
Jesam, dolazio sam, igrao sam tu kao mali, sjećam se turnira i bilo je uvijek lijepo i evo sad kad sam već malo odrastao sa starijima sam isto.
Je dolazim i sa Dinamom, to nisam spomenuo na pripreme I to je uvijek veselica I uvijek je lijepo doći ovdje i stvarno ovo je jedno predivno mijesto i uvijek se veselim dolasku ovdje.

Domagoj Vida

Domagoj-Vida   HNS Dinamo-Kiyv

FC Dynamo Kyiv, HRA Nogometna Reprezentacija
Ja se nadam da će bit još ovakvih prilika da dođem s reprezentacijom a preporučit ću normalno I svojima u klubu novom u Dinamo Kijevu da dođu ovdje jer stvarno je prekrasno I kako nas ljudi dočekaju tako i terena i osoblja cijelog ovog hotela

Murat Jaha

Murat-Jaha  NS-BiH

Nogometni / Fudbalski savez Bosne i Hercegovine, Koordinator Programa
Fudbalski savez Bosne I Hercegovine svake godine organizira zimski I ljetnji kamp, također smo i ove godine 2013. Od 14. Siječnja krenuli sa zimskim kampom na kojem će se obaviti selektiranje pojedinih selekcija.

Amar Osim

Amar-Osim  zeljeznicar-logo

Nogometni trener FK Željezničar
Rijetka je pojava da nešto ovako kvalitetno postoji uopće. Mi smo vrlo sretni jer više od 12 godina imamo privilegiju dolaziti ovamo, osobito ove godine kada nas služi i vrijeme za razliku od sarajevske regije gdje je katastrofalno. Situacija ovdje kod nas je super stvarno, sedam osam dana je temperatura iznad nule stalno. Samo jedan trening nije održan zbog leda, ali to je sitnica.