Sportski Turizam

Uz jedinstvenu floru i faunu i prvoklasnu infrastrukturu najprepoznatljiviji razlog za povjerenje klijenata čini personalizirano gostoprimstvo i usluga tima Sport Centar Circle International.

Sportski turizam je najbrže rastući model turizma i od davnina je prepoznat kao stabilizirajući cimbenik u vrijeme visoke društvene i  ekonomske nestabilnosti. Sportski turizam je začetnički cimbenik razvoja društva, sporta i turizma. Efekti ovoga rada spajaju ljude i kreiraju nova partnerstva te razvoj ekonomije, infrastrukture, društvenih događaja i duha.

Na preko 12 hektara površine i samo jedan kilometar od centra Međugorja rasprostire se turistički kompleks Sport Centar Circle International. Nekad san, potom ustrajani plan i danas najveći regionalni centar sportsko-turistickog karaktera predstavlja pokretača razvoja sportske industrije ističući se raznolikosti i kvalitetom ponude smještajnih, ugostiteljskih, sportskih i rekreacijskih sadržaja. Uz jedinstvenu floru i faunu i prvoklasnu infrastrukturu najprepoznatljiviji razlog za povjerenje klijenata čini personalizirano gotoprimstvo i usluga tima Sport Centar Circle International.

Naša lista referenci, gostiju i klijenata govori sve o iskustvu koje smo godinama stjecali u turizmu.

Mnogobrojni su timovi, klubovi i reprezentacije koristili upravo Sport Centar Circle International u Međugorju za svoje pripreme.

Nabrojat ćemo samo neke od njih:

Seniorska nogometna reprezentacija Hrvatske i Bosne i Hercegovine, Mlade nogometne reprezentacije Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Crne Gore, mlada rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine, GNK Dinamo Zagreb, HNK Hajduk Split, FK Željezničar, FK Sarajevo, RNK Split, NK Osijek, HNK Zrinjski Mostar, NK ŠirokiBrijeg, NK Cibalia Vinkovci, NK Zagreb.

Spomenimo i neke od međunarodnih klubova van regijeKamaz iz Rusije, Tobol izKazahstana, Østsiden Fredrikstad iz Norveške, Flamurtari iz Albanije, Diosgyori iz Mađarske, Lokomotiv iz Moskve…

Sport Centar Circle International također organizira natjecanja, prijateljske utakmice kao i događanja.

Sportski-turizam

Svaki tim treba mir i tišinu kako bi što bolje trenirao i pripremio se za dolazeću sezonu.