O nama

Sanjati, planirati, uspjeti.

Postanite dijelom priče o uspjehu.

Učinite Sport Centar Circle International vašom sljedećom destinacijom.

Sport centar Međugorje započeo je sa radom prije sedam godina u okviru matične firme Circle International. Prvobitno je bio zamišljen kao mali rekreacijski centar sa jednim nogometnim igralištem, tenis terenom i malim bazenom, no danas je to moderni športsko rekreacijski centar smješten na više od 100.000 četvornih metara koji nudi vrhunske sadržaje kako za pripreme profesionalnih sportaša tako i za sportaše rekreativce.

Iznimno smo ponosni što i najzahtjevnijim posjetiteljima možemo staviti na raspolaganje sadržaje svjetske kvalitete kao što su nogometni tereni, bazeni, zdravstveno relaksirajući odjel sa kompletnim sadržajem od saune i solarija preko hidro i sportske masaže do teniskih terena i trim staze. I to naravno nije sve, pozivamo vas da dođete i pridružite se vrhunskim sportašima i rekreativcima koji već godinama posjećuju Sport centar Međugorje.

Naša referentna lista rječito govori o kvaliteti kapaciteta kojima raspolažemo a s nje izdvajamo: državne nogometne i rukometne reprezentacije, nogometne klubove iz prvih liga BiH i Hrvatske…

Uz sportske terene, u Sport centru pronađite vrhunski restoran, caffe barove, internet lounge, te hotel sa četiri zvjezdice. Lokacija Sport centra Međugorje u krajoliku okruženom šumom, vinogradima i voćnjacima, sa raznovrsnom florom i faunom našim cijenjenim posjetiteljima garantira ugodan boravak.

Medjugorje-400X300

Na međugorsku klimu ponajviše utječe blizina Jadrana i sama nadmorska visina; zime su blage a ljeta topla,
uz kišu u hladnijim periodima.

Međugorska mala rimokatolička marijanska župa postala je svjetski poznatom kao Svetište Kraljice Mira,
Gospe Međugorske.  Ovaj naziv dobila je zahvaljujući seriji navodnih ukazanja Blažene Djevice Marije, koja su počela još davne 1981. a nastavljaju se sve do danas, šireći poruke mira, molitve i ljubavi.

Međugorje tako svake godine privlači stotine tisuća hodočasnika i turista, koji ovdje pojedinačno ili u grupama traže i pronalaze svoj mir. Sport Centar Circle International nudi tišinu i izolaciju u prirodnom ambijentu koji se nalazi 2.5 kilometra od glavne župe Svetog Jakova.

Ovisno o vašim željama i rasporedu, nudimo vam i organizaciju sportskih događanja, sportskih natjecanja, dnevne izlete te posjete lokalnim znamenitostima:

S popisa UNESCO-ve Svjetske baštine, Stari most u Mostaru i srednjovjekovni grad Počitelj iz XV. stoljeća
Udaljenost: 30 minuta vožnje

Raftin i ručak uz Trebižat i deltu Neretve
Udaljenost: 15 minuta vožnje

Slapovi Kravice
Udaljenost: 10 minuta vožnje

Stećci (arheološki nalazi iz XI. stoljeća) nekropole Radimlja, Stolac i Daorson (III. stoljeće prije nove ere, ilirski, grčki arheološki nalazi)
Udaljenost: 20 minuta vožnje

Makarska rivijera (popularni dio jadranske obale)
Udaljenost: 50 minuta vožnje

S popisa UNESCO-ve Svjetske baštine, Dubrovnik (Stari grad iz XIV. stoljeća)
Udaljenost: 2 sata vožnje 

panoramska