O nama

Sanjati, planirati, uspjeti.

Postanite dijelom priče o uspjehu.

Učinite Sport Centar Circle International vašom sljedećom destinacijom.

Poštovani,

pozivamo vas da nam se pridružite u Međugorju u Sport Centru Circle International okruženim savršenim mirom prirodnog ambijenta, s vrhunskim smještajem i ugostiteljskom ponudom, mnogobrojnim sadržajem za rekreaciju te višegodišnjom tradicijom u uslužnim djelatnostima

Na preko 12 hektara površine i samo jedan kilometar od centra Međugorja rasprostire se turisticki kompleks Sport Centar Circle International. Nekad san, potom ustrajani plan i danas najveci regionalni centar sportsko-turistickog karaktera predstavlja pokretaca razvoja sportske industrije isticuci se raznolikosti i kvalitetom ponude smještajnih, ugostiteljskih, sportskih i rekreacijskih sadržaja. Uz jedinstvenu floru i faunu i prvoklasnu infrastrukturu najprepoznatljiviji razlog za povjerenje klijenata cini personalizirano gotoprimstvo i usluga tima Sport Centar Circle International. Od početka rada 1994. godine, Sport Centar Medjugorje kontinuirano teži povećanju kvalitete i unaprijeđenju ponude svojih smještajnih, gastronomskih i sportsko-rekreacijskih objekata.

Međugorje je selo u južnoj Hercegovini, u današnjoj Bosni i Hercegovini.

Hercegovina na jugoistoku graniči sa Crnom Gorom, na istoku s Bosnom, na jugozapadu s Hrvatskom, a malim dijelom izlazi i na Jadransko more. Glavni kulturni i administrativni centar Hercegovine je Mostar, poznat i kao jedan od najslikovitijih gradova balkanskog dijela Sredozemlja.

Medjugorje-400X300

Na međugorsku klimu ponajviše utječe blizina Jadrana i sama nadmorska visina; zime su blage a ljeta topla,
uz kišu u hladnijim periodima.

Međugorska mala rimokatolička marijanska župa postala je svjetski poznatom kao Svetište Kraljice Mira,
Gospe Međugorske.  Ovaj naziv dobila je zahvaljujući seriji navodnih ukazanja Blažene Djevice Marije, koja su počela još davne 1981. a nastavljaju se sve do danas, šireći poruke mira, molitve i ljubavi.

Međugorje tako svake godine privlači stotine tisuća hodočasnika i turista, koji ovdje pojedinačno ili u grupama traže i pronalaze svoj mir. Sport Centar Circle International nudi tišinu i izolaciju u prirodnom ambijentu koji se nalazi 2.5 kilometra od glavne župe Svetog Jakova.

Ovisno o vašim željama i rasporedu, nudimo vam i organizaciju sportskih događanja, sportskih natjecanja, dnevne izlete te posjete lokalnim znamenitostima:

S popisa UNESCO-ve Svjetske baštine, Stari most u Mostaru i srednjovjekovni grad Počitelj iz XV. stoljeća
Udaljenost: 30 minuta vožnje

Raftin i ručak uz Trebižat i deltu Neretve
Udaljenost: 15 minuta vožnje

Slapovi Kravice
Udaljenost: 10 minuta vožnje

Stećci (arheološki nalazi iz XI. stoljeća) nekropole Radimlja, Stolac i Daorson (III. stoljeće prije nove ere, ilirski, grčki arheološki nalazi)
Udaljenost: 20 minuta vožnje

Makarska rivijera (popularni dio jadranske obale)
Udaljenost: 50 minuta vožnje

S popisa UNESCO-ve Svjetske baštine, Dubrovnik (Stari grad iz XIV. stoljeća)
Udaljenost: 2 sata vožnje 

panoramska