Sportski i ostali sadržaj

Sportsko rekreativni sadržaj

SPORT CENTAR Međugorje započeo je sa radom prije sedam godina u okviru matične firme CIRCLE INTERNATIONAL. Prvobitno je bio zamišljen kao mali rekreacijski centar sa jednim nogometnim igralištem, tenis terenom i malim bazenom, no danas je to moderni športsko rekreacijski centar smješten na više od 100.000 četvornih metara koji nudi vrhunske sadržaje kako za pripreme profesionalnih sportaša tako i za sportaše rekreativce. 

Iznimno smo ponosni što i najzahtjevnijim posjetiteljima možemo staviti na raspolaganje sadržaje svjetske kvalitete kao što su nogometni tereni, bazeni, zdravstveno relaksirajući odjel sa kompletnim sadržajem od saune i solarija preko hidro i sportske masaže do teniskih terena i trim staze. I to naravno nije sve, pozivamo Vas da dođete i pridružite se vrhunskim sportašima i rekreativcima koji već godinama posjećuju SPORT CENTAR Međugorje.

Naša referentna lista rječito govori o kvaliteti kapaciteta kojima raspolažemo a s nje izdvajamo: državne nogometne i rukometne reprezentacije, nogometne klubove iz prvih liga BiH i Hrvatske…

Uz sportske terene, u SPORT CENTRU pronađite vrhunski restoran, caffe barove, internet lounge, te hotel sa četiri zvjezdice.

Lokacija SPORT CENTRA u krajoliku okruženom šumom, vinogradima i voćnjacima, sa raznovrsnom florom i faunom našim cijenjenim posjetiteljima garantira ugodan boravak . 

BAZENI

Sport Centar raspolaže sa četiri bazena. Za javnost dostupni bazeni su izgrađeni 2000 godine kao jedini i prvi na ovom području.

Olimpijski bazen dimenzija 25x14x3 metara okružen je prostorom za ležaljke, prodavnicom suvenira i namirnica te kafe/lounge barom.

Središnji bazen, nepravilnog oblika i dubine, 150 metara promjera okružen je prostorom za ležaljke pod prirodnim hladom. Ova dva bazena mogu primiti zajedno približno 1000 kupača.

Treći bazen dimenzija 10×4 metara namjenjen najmlađim posjetiteljima. Kapaciteta bazena je za 30 osoba.

Četvrti je unutrašnji zatvoreni bazen, trenutno u rekonstrukciji. Bazen je kapaciteta za 50 osoba i dimenzija 10×6 metara.

Ljetna škola plivanja je veoma popularna među domaćim školarcima i nudi učenje i zabavu tijekom ljetnih mjeseci. Područje bazena je savršeno mjesto za organiziranje vjenčanja na otvorenom, zabava, koncerata i raznolikih drugih događaja.

Radno vrijeme: 08-22h

NOGOMETNI TERENI

U centru već 15 godina djeluje i škola nogometa, jako popularna među najmlađim posjetiteljima, često organizira natjecateljske turnire.
Tijekom godina imali smo zadovoljstvo ugostiti brojne domaće i inozemne klubove, o čemu govori dovoljno i naša referentna lista.

Centralni nogometni teren sa prirodnom travom, izgrađen 2000 godine, dimenzija 105×76, namjenjen za prvenstvene utakmice. Uz teren se nalaze tribine kapaciteta 500 gledatelja

Novi teren, posljednji izgrađen 2013 godine, sa prirodnom travom, dimenzija 100×72. Namjenjen za potrebe pripremnih aktivnosti i treninga

Veliki teren izgrađen 2003 godine, dimenzija 105×76, sa prirodnom travom i tribinama kapaciteta 200 gledatelja

Tereni za mali nogomet, dimenzija 45×25, prirodna trava, izgrađeni 2003. god.

Teren za igranje prvenstvenih utakmica i treniranje, sa umjetnom podlogom. Izgrađen 2004. godine, tribine kapaciteta 200 gledatelja, dimenzije 105×76

Skraćeni teren, namjenjen za potrebe treniranja, dimenzije 70×50, izgrađen 2003. god.

Radno vrijeme: 07-23h

MULTIFUNKCIONALNE SPORTSKE DVORANE

Dvorane su izgrađene 2004 godine, sadrže zatvoreni teren dimenzija 38×18 sa umjetnom travom i dvorana sa PVC podlogom, dimenzija 40×20, univerzalni teren za nogomet košarku, rukomet, odbojku. Dvorane su pogodne za više namjena kao na primjer održavanje treninga, utakmica, sportskih manifestacija. Krov je pomičan, te se u ljetnim periodima dvorane mogu koristiti kao otvoreni tereni.

Radno vrijeme: 07-23h

FITNESS, TERETANA I AEROBIK STUDIO

Izgrađen je 2000 godine, na dva kata, opremljen sa Techogym spravama, svlačionicama i tuševima. U sklopu studia trenutno je smješten i solarij, te sobe za masažu. Otvoren je za širu javnost tijekom cijele godine, svakim danom od 07:00 do 23:00.
U ljetnim mjesecima je moguće rezerviranje masaže i aerobika na otvorenom uz bazene.

Radno vrijeme: 07-23h

ODBOJKA NA PIJESKU

Dva terena sa pješčanom podlogom dimezija 20×10, mogu se koristiti za odbojku i nogomet na pijesku. Idealni za aktivna ljetna druženja.

Radno vrijeme: 08-23h

TENISKI TERENI

Centralni teren #9
Prvi teniski teren je izgrađen na samom početku davne 1999 godine. Danas su aktivna tri zemljana terena dimenzija 36×18. Centralni teren ima tribinu kapaciteta 500 sjedećih mjesta. Već dugi niz godina u sklopu centra djeluje Teniski klub Međugorje koji organizira rekreacijske, natjecateljske i turnire iz kalendara Teniskog saveza BiH, a od sljedeće godine je u planu i organiziranje međunarodnih turnira. Rekreativcima je dostupno iznajmljivanje cjelokupne opreme za treniranje.

Teniski teren #8

PVC zatvoreni teren #10

Radno vrijeme: 07-23h

WELLNESS

Drvena sauna za 8 ljudi, s jacuzzijem za 6 ljudi i sa vertikalnim i stojećim solarijem

Radno vrijeme: 07-23h

TRIM STAZA

sportski-centar-medjugorje-kongresni-centar

U prirodnoj šumi, duljine 1km, trim staza pruža mogućnost treninga i rekreiranja uz cvrkut ptica i sviježi šumski zrak. Trim staza je uređena 2001. Godine.