Smještaj

Hotel La Grande Casa

sportski-centar-medjugorje-kongresni-centar
Fotogalerija »

 

 

 

Međugorje je najveće marijansko svetište u ovom dijelu Europe, a nalazi se u dijelu Hercegovine gdje prevladava mediteranska klima s blagim zimama i toplim ljetima.

Hotel je okružen šumom čempresa i plodnim hercegovčakim vinogradima, a nalazi se u srcu kompleksa sportskog centra Međugorje – najvećeg centra tog tipa u Bosni i Hercegovini

Grande Casa je potpuno nov hotel, izgrađen početkom 2009. godine, a uređen je u stilu koji kombinira mediteranski šarm i modernizam.

Hotel Grande Casa raspolaže sa 16 luksuzno opremljenih dvokrevetnih i trokrevetnih soba. U svakoj sobi možete pronaći mini bar, veliki LCD TV, kupatilo sa kadom, sef, telefon i internet priključak. Svaka soba je klimatizirana i raspolaže balkonom.

U prizemlju se nalaze ekskluzivno opremljen lounge bar sa ljetnom terasom i a la carte restoran za goste hotela sa kapacitetom za 80 gostiju.

Bungalovi La Grande Casa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

U blizini La Grande Casa hotela je i 12 zasebnih bungalova:  2 dvokrevetna, 1 trokrevetni, 9 četverokrevetnih, pojedini s odvojenim dnevnim boravcima i kuhinjama.Izgrađeni i otvoreni 2004 godine prvenstveno za potrebe sportskih ekipa. Konstantnim ulaganjem i opremanjem danas predstavljaju ugodan ambijent za obiteljski odmor i grupne posjete. Ukupno je 12 bungalova na raspolaganju, svaki uređen sa kompletnom opremom, kuhinjom i wc-om. Kapacitet 43 ležaja.”

Apartmani La Grande Casa

 

Najnoviji segment smještajne ponude centra, za zahtjevnije goste željne privatnosti i mira. Četiri luksuzna jednosobna apartmana, kompletno opremljena predstavljaju specifičan ambijent sa pogledom na panoramu Međugorja koji su u upotrebi od 2015.

Pitanja i komentare vezane za smještaj nam možete uputiti na grande.casa@sport-centar.com

 

 

 

Luxury travel guide awards 2017