Make a reservation Change/Cancel reservation »

O nama

VIDEO PREZENTACIJA »

Sport centar Međugorje započeo je sa radom prije sedam godina u okviru matične firme Circle International. Prvobitno je bio zamišljen kao mali rekreacijski centar sa jednim nogometnim igralištem, tenis terenom i malim bazenom, no danas je to moderni športsko rekreacijski centar smješten na više od 100.000 četvornih metara koji nudi vrhunske sadržaje kako za pripreme profesionalnih sportaša tako i za sportaše rekreativce.

Iznimno smo ponosni što i najzahtjevnijim posjetiteljima možemo staviti na raspolaganje sadržaje svjetske kvalitete kao što su nogometni tereni, bazeni, zdravstveno relaksirajući odjel sa kompletnim sadržajem od saune i solarija preko hidro i sportske masaže do teniskih terena i trim staze. I to naravno nije sve, pozivamo vas da dođete i pridružite se vrhunskim sportašima i rekreativcima koji već godinama posjećuju Sport centar Međugorje.

Naša referentna lista rječito govori o kvaliteti kapaciteta kojima raspolažemo a s nje izdvajamo: državne nogometne i rukometne reprezentacije, nogometne klubove iz prvih liga BiH i Hrvatske…

Uz sportske terene, u Sport centru pronađite vrhunski restoran, caffe barove, internet lounge, te hotel sa četiri zvjezdice. Lokacija Sport centra Međugorje u krajoliku okruženom šumom, vinogradima i voćnjacima, sa raznovrsnom florom i faunom našim cijenjenim posjetiteljima garantira ugodan boravak.

Detaljno »
Smještaj
Featured

Smještaj

Međugorje je najveće marijansko svetište u ovom dijelu Europe, a nalazi se u dijelu Hercegovine gdje prevladava mediteranska klima s blagim zimama i toplim ljetima.

Hotel je okružen šumom čempresa i plodnim hercegovčakim vinogradima, a nalazi se u srcu kompleksa sportskog centra Međugorje - najvećeg centra tog tipa u Bosni i Hercegovini

Luxury travel guide awards 2017